U bent op zoek naar de perfecte gouden dames ring met diamant? Laat u adviseren door Diamonds I love. Het maken van een persoonlijke afspraak is mogelijk om de sieraden te passen en in het echt te bekijken.

 

Wij nodigen u van harte uit om ons gouden assortiment te bekijken en u te laten verleiden door de schoonheid van onze schitterende gouden dames ringen met diamanten.

Voor elke gelegenheid vindt u hier uw speciale gouden dames ring. Wat maakt het zo speciaal? Van oudsher staat de ring symbool voor de verbinding die u voelt voor de ander. Het staat voor eeuwige liefde. Door een ring te schenken en te dragen toont u hiermee aan de intentie te hebben voor altijd voor elkaar te willen zorgen.

Tegenwoordig is het schenken en dragen van de ring niet weg te denken bij bijzondere gelegenheden zoals de verloving of de trouwceremonie.

Materialen en kwaliteit van de gouden dames ring

Diamonds I love biedt diverse mogelijkheden als het gaat om het materiaal van de gouden dames ringen. Geheel naar eigen wens en smaak kunt u kiezen voor geelgoud, witgoud of roségoud. Een combinatie van die twee, genaamd bicolor, behoort ook tot de opties. Waar u in het verleden voornamelijk geel gouden dames ringen zag, ziet men tegenwoordig veel meer wit gouden of bicolor dames ringen in het aanbod. In opkomst is de rosé gouden dames ring. Kijkt u maar eens naar onze gouden dames ring Luna. Een exclusieve 18 karaat roségouden schouderring bezet met een briljant geslepen diamant in het midden en 2x 17 diamanten aan weerszijden, ook briljant geslepen. Wellicht valt deze roségouden dames ring bij u in de smaak qua kleur.

Diamonds I love kiest voor mooie materialen en kwaliteit. De gouden dames ringen die wij aanbieden hebben een goudgehalte van 14 of 18 karaat. Ook wel aangeduid als 14 K of 18 K. De K staat voor karaat en geeft de puurheid van goud aan. Bij onze productbeschrijving geven we bij elke gouden dames ring weer om welk materiaal het gaat en om hoeveel karaat het gaat. Zo weet u precies wat u koopt.

Wat moet u weten over de diamant in de gouden dames ring?

De diamanten die geplaatst zijn in onze gouden dames ringen die we op voorraad hebben, zijn stuk voor stuk door onszelf beoordeeld op kwaliteit en aangekocht. Dit proces besteden we niet uit, omdat wij de kwaliteit willen waarborgen. In de productbeschrijving van elke gouden dames ring kunt u informatie vinden over de diamanten steen, die geplaatst is. Hebt u andere wensen, dan is dat uiteraard mogelijk. Immers willen wij U, onze klant, de keuze geven, aangezien uiteindelijk U de voorwaarden en het budget bepaalt. Bij de beoordeling van de kwaliteit en prijs van de diamant kijken we naar de volgende relevante factoren; Cut, Clarity, Color en Carat weight, ook wel de 4 C’s genoemd. Daarin kunnen we u adviseren en tot een prijsopgave op maat komen. Graag geven we een korte toelichting op de 4 C’s.

De Cut, m.a.w. de slijpvorm, heeft betrekking op het licht- en kleurspel van de diamant. Hoe beter de kwaliteit, hoe beter de schittering van de diamant!

De Clarity, oftewel de zuiverheid van de steen, zegt iets over de insluitingen die wel al dan niet aanwezig en/of zichtbaar zijn. Ook dit is van invloed op de schittering van de diamant.

De Color staat voor de kleur van de diamant. Hoe minder kleur, hoe zuiverder en waardevoller de diamanten steen.

De Carat weight of de karaat is de meeteenheid, die gebruikt wordt voor het wegen van een diamant. Eén karaat (1ct) is gelijk aan 0,2 gram.

Wenst u meer informatie, dan kunt u terecht op de pagina ‘Informatie diamanten. De 4 C’s’ op de Home pagina van onze site.

Tot slot nog goed en van belang om te weten: (ringen met) diamanten vanaf 0.30ct worden bij Diamonds I love geleverd met GIA, HRD of IGI certificaat met laserinscriptie. Bij elke gouden dames ring wordt een Certificaat van echtheid meegeleverd.

 

Kies uw prachtige gouden dames ring bij Diamonds I love!

De waardering van www.diamondsilove.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.