Waarom kiezen onze klanten voor Diamonds I love?

 

Omdat wij gaan voor laagdrempeligheid en vakkundige aandacht voor uw wensen. Persoonlijk en professioneel zijn onze kernwaarden en dat maakt ons als online juwelier uniek in de markt. Door onze persoonlijke benadering ervaren onze klanten een vertrouwd gevoel. Dat vertrouwen onmisbaar is bij de aankoop van een diamanten sieraad, dat weet u, dat weten wij..en wij begrijpen dat.

 

Persoonlijk

Van begin tot eind denken we graag met u mee. Voor al uw vragen en wensen staan wij voor u klaar en zijn te bereiken via telefoon, mail en chat. Ook buiten de reguliere openingstijden!

Tevens zijn wij u graag van dienst als het gaat om persoonlijk advies. We nodigen u van harte uit om gebruik te maken van de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken. Omdat we ons kunnen indenken dat de aankoop van een gouden sieraad met diamant niet altijd heel makkelijk hoeft te zijn.

 

Professioneel

De aankoop van een kostbaar sieraad bezet met diamant doet u op basis van vertrouwen. Als u geen kenner bent, zult u vast veel vragen hebben: waar moet u op letten bij de aankoop? Betaalt u niet te veel? Wat zijn eventuele alternatieve mogelijkheden? Laat u uitgebreid en vrijblijvend adviseren door onze vakmensen.

Het is goed om u te laten weten dat wij onze sieraden en diamanten stenen zelf inkopen en selecteren op basis van eigen ervaring en expertise. Onze vakmensen hebben de titel Certified Diamond Grader. De diamanten die wij inkopen zijn gegarandeerd conflictvrij en zuiver volgens het KimberleyProcess (een internationale classificatie welke gaat over eerlijke en legale handel). Vanaf 0.30 ct leveren wij al onze diamanten met HRD, GIA of IGI certificaat met laserinscriptie. Voor de diamantzetting werken we samen met ambachtelijke goudsmeden die jarenlang in het vak zitten; in hun eigen atelier zijn zij verantwoordelijk voor het  creëren van onze parels!

 

Hebt u een speciale gelegenheid en wilt u een ander of uzelf een bijzonder sieraad cadeau doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.   

Voor een aantrekkelijke sieraad van aantrekkelijke kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs: Diamonds I love.

De waardering van www.diamondsilove.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.