Divi Jewelers

Good Things Come In Small Packages
 
Shop Jewelry
Only the Best

Ethically Sourced Jewels & Materials

Sieraden met diamanten van Diamonds I love; tijdloze elegantie ten top

 

Eindelijk is het zover. U hebt de knoop doorgehakt en wil een bijzondere gouden sieraad met diamant aankopen. Wat schrikt u van het immens groot aanbod op het gebied van ontwerp- en materiaalkeuze. Waar moet u beginnen?

Stel voor u zelf een aantal zaken vast, zoals de gewenste stijl. Ook is het handig als u alvast nadenkt over uw budget. Als u voor uzelf duidelijk heeft dat u gaat voor een elegante, tijdloze stijl, voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en dat u met uw keuze gegarandeerd slaagt, dan bent u bij Diamonds I love aan het juiste adres.

Tijdloze elegantie ten top. Zo omschrijven onze gewaardeerde klanten onze gouden ringen (trouwringen, verlovingsringen, dames ringen en heren ringen), oorbellen en kettingen. Onze 14 en 18 karaat gouden sieraden bezet met mooie diamanten edelstenen zijn schitterend; ze vallen op doch op een bescheiden manier. Gegarandeerd dat het de aandacht trekt door de vormgeving en glinstering. Stralend vanuit eenvoud. Een speciale aanvulling op uw uitstraling en uw persoonlijkheid.

Made with love by Diamonds i love 

Gouden ringen, oorbellen en colliers van Diamonds I love met zorg samengesteld

Ons gouden assortiment is met zorg samengesteld. Bij de selectie van de gouden sieraden in ons assortiment zijn we uitgegaan van een aantal uitgangspunten. Onze sieraden zijn:

  • Charmant & tijdloos: onze juwelen bezet met diamant zijn charmant en tijdloos;
  • Van goede kwaliteit: het materiaal van onze sieraden, dus het goud en diamant, is van hoge kwaliteit;
  • Eerlijk geprijsd: onze gunstige prijzen toveren een glimlach op uw gezicht.

Gouden sieraden met diamanten zijn Charmant & tijdloos

De stijl van Diamonds I love kenmerkt zich door eenvoudige elegantie. Vanwege zijn charme is het gouden sieraad met diamant prachtig om te blijven dragen. Uitstekend te dragen door jong en oud, voor nu en in de toekomst. Het speciale sieraad doet zijn werk en is werkelijk een aanvulling op uw uitstraling. Op elk moment en fase van uw leven.

Diamanten en edelmetaal  van Goede kwaliteit

Al onze juwelen zijn van 14 en 18 karaat goud. Wij bieden u in heel veel gevallen de mogelijkheid om te kiezen uit witgoud, geelgoud en roségoud. Ook als het gaat om de diamanten edelstenen in uw gouden sieraad is uw wens leidend. Omdat Diamonds I love garant wil staan voor goede kwaliteit leveren wij minimaal SI (small inclusions) qua zuiverheid en een maaksel van minimaal VG (very good). Wenst u hier van af te wijken, hebt u bij ons talloze keuzemogelijkheden. De klant is immers koning. Of koningin.

Sieraden online kopen tegen een gunstige prijs

Diamonds I love onderscheidt zich door het bieden van geweldig betaalbare prijzen voor mooie kwaliteit gouden juwelen en diamanten edelstenen. Doordat we direct inkopen en zaken doen met gerenommeerde spelers binnen de diamantwereld blijven we laag in de prijzen. Dat, in combinatie met onze strategische keuze om geen fysieke winkel te openen, maakt dat we tussenschakels elimineren, geen extra kosten hoeven te maken, waardoor we u een mooi, gunstig aanbod kunnen doen. Zodat u met trots de gouden sieraden met diamant van Diamonds I love kunt dragen.

Diamonds i love

 

De waardering van www.diamondsilove.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.